Életigenlés, az élet szeretete

Hogyan élünk? Miről mit gondolunk? Mit tartunk fontosnak? Pár írás, hogy jobban megismerj:

újságkihordó A középsikolát végigdolgoztam a tanulás mellett. Hordtam újságot, mostam rekeszeket, gyárakban dolgoztam mint diákmunkás.

középiskolai tanár Szeretek tanítani, ez az egyik legjobb dolog az életemben. Sajnos a tanításból nem lehet olyan életszínvonalon élni amilyenen szeretek, így tanácsadónak álltam.

magyar csibészek, szegény vesztesek Magyar vagyok, de mivel sokat élünk külföldön gyakran foglalkozom a magyarságommal. Keresem a hasonlóságokat és a különbségeket más népekkel.

könyv Imádom a könyveket! Szeretek hosszan elmerülni a történetekben. Mostanában inkább akkor olvasok szívesen, ha tudom, hogy elegendő időm jut az olvasásra.

ÉLET játék Az elmúlt közel 40 éven eltérő elképzeléseim voltak arról, hogy ki éli tökéletesen az életet. Először az volt a legjobb akinek a legtöbb mecsája volt ...

Állat, ember, gép Van aki állatokkal, van aki emberekkel, esetleg emberállatokkal szeret foglalkozni. Én amióta az eszemet tudom gépekkel szeretek dolgozni.

csak egy beszélgetés Tanácsadó vagyok, érdekes életet élek így az emberek szívesen beszélgetnek, beszélgetnének velem. De nincs ennyi időm.

Leendő légideszantos

Diákmunka: sörgyári segédmunkás

fotóim

Törvénykönyvem Az évek alatt megfoglamazott törvényeim, melyek szerint élek és vezetem a családomat.

tehénpásztor Egy nyarat tehenek legeltetésével töltöttem. Ezen a nyáron sok időm volt gondolkodni és tervezni. Azt hiszem a tehénpsztorkodás sokat használt a karrieremnek.

kutatómérnök

Személyi és vagyonőr Játékteremben programozni tanulni esetenként mókás, de máskor veszélyes dolog. De egészségesnek semmiképp sem nevezhető!

Programozó

rendszerprogramozó Bankkártya olvasók, vírusok és operációs rendszer fejlesztés. Történetek a processzor belsejéből. :)

rendszergazda


Kategóriák:

Kik vagyunk?

  • Lukács Krisztián

    Családfő, akinek fő célja, hogy teljes életet éljen.

  • Darnyik Szilvia

    Anya és feleség. Igazságszerető, lényeglátó. Múzsa és pénzügyi zseni. A legjobb író a Földön.

  • Lukács Leon

    Foglalkoztatási Hivatal Vezető. Mókamester és erőbajnok. Kicsikincsünk.

Hogy telnek a napjaim?