újságkihordó

Gyakorlatilag az óvodáig visszamenőleg vannak emlékeim arról, hogy valamivel kereskedem. Vagy "mecsákkal", vagy kártyanaptárakkal. :)

Nem kaptam zsebpénzt és a középiskola után a tanulmányaimat is fedeznem kellett valamiből, így amikor csak tudtam dolgoztam, vagy adtam-vettem valamit.

Komoly terhelést jelentett nappal iskolában ülni, délutánonként pedig vagy edzésen vagy valahol dolgozni. Általában este 10 után, de esetenként csak hajnal 1-re értem haza. Ez mindig attól függött, hogy hol tudtam dolgozni, milyen messziről kellett hazavánszorognom. A gyors hazajutást nem segítette, hogy éjjel csak 40-50 percenként indultak buszok Miskolcon.

A pénzt a fiatal koromnak megfelelően nem mindig a jövőm építésére és a befektetéseim szaporítására fordítottam. :)

Pontosan tudom, hogy a combomon lévő tetoválásért mennyi újságot kellett kihordanom délutánonként. A tetoválással később díjakat nyertem + bekerültem a nemzetközi TATTOO magazinba, mint az adott hónap legjobb közép európai tetoválása :)

Akkoriban annyi célom volt a pénzügyeimmel, hogy bármikor amikor megéhezem elég pénzem legyen ahhoz, hogy megehessek egy pizzaszeletet. Hajlandó voltam ezért a célért dolgozni, mert komolyan zavart, hogy évekig nem voltam ekkora anyagi biztonságban.


Kategóriák:

Kik vagyunk?

  • Lukács Krisztián

    Családfő, akinek fő célja, hogy teljes életet éljen.

  • Darnyik Szilvia

    Anya és feleség. Igazságszerető, lényeglátó. Múzsa és pénzügyi zseni. A legjobb író a Földön.

  • Lukács Leon

    Foglalkoztatási Hivatal Vezető. Mókamester és erőbajnok. Kicsikincsünk.

Hogy telnek a napjaim?