Lukács Krisztián

startupper, tanácsadó, mentor
Startup Indítás - Mentorálás

10+ éves startup tapasztalattal segítem a vállalkozásokat a mielőbbi pénztermelés megvalósításában.

Bemutatkozásom és szakmai hátterem

Mentor

Szakmai háttér

Jelenlegi pozíció CEO

Vállalat Webb & Flow Ltd

Iparág Online, Informatika

Speciális szakterület Online marketing, Big Data, Analitika

Munka tapasztalat (év) 25 év

Felsőfokú végzettség Diploma, Szoftver mérnök Végzettség szerinti szakterületek Informatika

Együttműködés

Preferált menoráltak

Olyan vállalkozások, akik az interneten szeretnének teret nyerni, jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek a digitális térben.

Konkrét témakörök

SaaS, CaaS, bármilyen weblap, vagy App alapú megoldás. ( Akkor is, ha a termék offline, de a növekedéshez jelentős internetes jelenlét szükséges).

Konzultációk várható gyakorisága

Hetente maximum 1 dedikált nap.

Város(ok)

Budapest

További elérhetőségi csatornák

Skype: kris.lukacs, Mobil: +36-30-9256635, e-mail: krisztian.lukacs@webbandflow.co.uk

Személyes információk

Gyökerek, személyes kapcsolódások

20+ éve vezetek informatikai projekteket és csapatokat. A folyamatok átlátása, rendszerezése és azok sztenderdizálása majd automatizálása a kedvenc időtöltésem. Imádok dolgokat eladni.

Jelenleg az 5. cégcsoportomat építem. 3 országban 7 céget viszek, sokat élek külföldön, elsősorban Londonban és Los Angelesben.

Többször kaptam befektetést angyaloktól és befektetési alapoktól is.

A jelenlegi vállalkozásomat önerőből, befektetés nélkül építem. Napi 8-10.000.000 oldalletöltést szolgálunk ki, 100.000.000 felhasználói profilunk van és nagyságrendileg 40.000.000 domaint monitorozunk.

Mindenkinek adok egy esélyt, de csak azokat vállalom el mentorként, akikről elhiszem, hogy bírnák és vágynak is a nemzetközi tempóra.

Érdeklődés, hobbi

Szeretek weblapokat kattintgatni, online marketing témában kutatni és, kosárlabdázni. Figyelem és fejlesztem is magam, szerintem az önismeret fontos. 2 gyereket és egy feleséget nevelgetek ? jelenleg, emellett 2 gyerektől és egy feleségtől tanulok folyamatosan.

Sokat utazunk közösen, évente több hónapot töltünk külföldön, van, hogy az egész évet ?

Régebben ejtőernyőztem, barlangásztam, búvárkodtam, indultam hegyi futóversenyeken és kétszeres Guiness rekorder vagyok. (48 és 72 órás kosárlabdázás).

Személyes értékek

800 év tapasztalat.

Kulcsszavak

Online marketing, startup, early stage, art of the start, CaaS, Saas, Development, SEO, Big Data

About

2000-ig beágyazott rendszereket - hadvert és operációs rendszereket - terveztem és fejlesztettem. 2000-től csak webes projektekre fókuszálok.

Először szoftverfejlesztő, majd tanácsadó lettem, később megalapítottam saját online marketing ügynökségemet, melyet 2010-ben adtam fel azért, hogy startupokat építhessek.

Az elmúlt években kaptam befektetést angyaloktól és befektetési alapoktól (VC) is, nyertünk több startup versenyen, de sajnos ezekkel nem jött el a várt kitörés.

Az első két startupom tönkrement, a harmadik elhalt, mert csak stagnált, de a negyedik vállalkozásomból már $3.000.000-os cégértéken szálltam ki.

Jelenleg - 2015-től - az ötödik startupomat építem egy általam vezetett startup stúdióban, a Webb & Flow-ban. (10+ online analitikai eszközt működtet ez a startup stúdió.)Többször is kaptunk már projektenként 1milliárd HUF fölötti cégértékelést és 200millió HUF fölötti befektetési ajánlatot.

Napi 10-12millió oldalletöltést szolgálunk ki jelenleg, miközben 250+millió felhasználót profilozunk és 40+millió domaint követünk.

Referenciáink között vannak: Ingatlan.com, Jegy.hu, Biztositas.hu, Allianz, Cofidis, Egis.